Poziv na sudjelovanje na COST virtualnom sastanku


Europska suradnja u znanosti i tehnologiji (engl. European Cooperation in Science and Technology – COST) organizira virtualni sastanak koji će se održati 1. listopada 2021. godine, od 10.00 do 11.30 sati, a kojemu je cilj diseminirati informacije o ulozi COST programa u promicanju i širenju izvrsnosti u istraživanju, kao i o načinu i mogućnostima sudjelovanja u akcijama u sklopu programa.

Virtualni sastanak organizira se sa svrhom pružanja informacija o mogućnostima umrežavanja istraživača i inovatora u sklopu programa, predstavljanja mogućih načina sudjelovanja u COST akcijama, kao i informiranja dionika vezano uz pripremu projektnih prijedloga (COST akcije). Također, sudionici će biti u mogućnosti čuti pozitivna iskustva istraživača o sudjelovanjima u COST akcijama te imati priliku razgovarati s predstavnicima COST organizacije.

Sudjelovanje na virtualnom sastanku otvoreno je za sve zainteresirane dionike, a više informacija o događaju te poveznicu za sudjelovanje na sastanku možete pronaći na poveznici.


 

Pisane vijesti | Projekti | Znanost i tehnologija