(završeno: 9. lipnja 2023.) o Prijedlogu uredbe o programskom financiranju javnih visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta u Republici Hrvatskoj


Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu uredbe o programskom financiranju javnih visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta u Republici Hrvatskoj

6. srpnja 2023.
  
Javno savjetovanje je bilo otvoreno u razdoblju od 25. svibnja do 9. lipnja 2023. godine. 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje Izvješće o provedenom savjetovanju te je time završen proces savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu uredbe o programskom financiranju javnih visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta u Republici Hrvatskoj.

Izvješće je dostupno na sljedećoj poveznici:
ttps://esavjetovanja.gov.hr/ECon/EconReport?entityId=24150.
 
26. lipnja 2023.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je u javno savjetovanje Prijedlog uredbe o programskom financiranju javnih visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta u Republici Hrvatskoj te ovim putem pozivamo zainteresiranu javnost da se uključi u savjetovanje.

Javno savjetovanje otvoreno je od 25. svibnja do 9. lipnja 2023. godine i dostupno je na portalu e-Savjetovanja, na sljedećoj poveznici: 
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=24150