Poziv na online informativnu radionicu u okviru Poziva UP.03.2.1.06 „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza IV.“

Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Služba za programe i projekte EU, objavljuje poziv na online informativnu radionicu u okviru Poziva UP.03.2.1.06. Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza IV., koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020.

Informativna radionica održat će se 28. lipnja 2021. godine putem platforme Zoom, s početkom u 10.00 sati, u svrhu detaljnijeg informiranja potencijalnih prijavitelja i/ili partnera o uvjetima Poziva.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je popuniti Prijavni obrazac do petka, 25. lipnja 2021. godine do 12.00 sati.

Nakon isteka roka za prijavu, svi prijavljeni sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju te poveznicu za pristup radionici.
 

Najave | Projekti | EU fondovi