Obavijest o otvorenome javnom savjetovanju o Prijedlogu Pravilnika o visini naknade za troškove postupaka priznavanja i vrednovanja, načinu raspodjele naknade, oslobođenja od plaćanja naknade te drugim pitanjima troškova postupka

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je 21. travnja 2023. godine javno savjetovanje o Prijedlogu Pravilnika o visini naknade za troškove postupaka priznavanja i vrednovanja, načinu raspodjele naknade, oslobođenja od plaćanja naknade te drugim pitanjima troškova postupka.

Rok za primanje komentara zainteresirane javnosti je 21. svibnja 2023. godine.

Cilj javnog savjetovanja je prikupljanje primjedbi i prijedloga zainteresirane javnosti te se stoga pozivaju svi zainteresirani da dostave svoje primjedbe i prijedloge vezane uz tekst Prijedloga Pravilnika o visini naknade za troškove postupaka priznavanja i vrednovanja, načinu raspodjele naknade, oslobođenja od plaćanja naknade te drugim pitanjima troškova postupka i to elektroničkom aplikacijom e-Savjetovanja.

Prijedlog Pravilnika o visini naknade za troškove postupaka priznavanja i vrednovanja, načinu raspodjele naknade, oslobođenja od plaćanja naknade te drugim pitanjima troškova postupka dostupan je na sljedećoj poveznici:
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=23927.

Pisane vijesti | Priopćenja | Savjetovanja