Nacionalni stručni skup škola sudionica eksperimentalnog programa „Škola za život“

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira Nacionalni stručni skup škola sudionica eksperimentalnog programa „Škola za život“. Riječ je o cjelodnevnom skupu koji će se održati u srijedu, 24. travnja, u Košarkaškom centru „Dražen Petrović“ u Zagrebu. Na skupu će sudjelovati oko 2.000 ravnatelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika iz škola koje sudjeluju u eksperimentalnom programu „Škola za život” te djelatnici agencija iz sustava odgoja i obrazovanja. Za sudionike skupa u 13.30 sati do 14.30 sati prezentaciju će održati ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak.

Ovaj Nacionalni skup organizira se u sklopu projekta „Podrška provedbi Cjelovite kurikularne reforme (CKR)“ u sklopu Operativnog programa 'Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020.' Europskoga socijalnog fonda. Cilj skupa je međusobno upoznavanje, razmjena iskustava i edukacija škola u eksperimentu. Sudionici skupa imat će priliku čuti i dvije međunarodne predavačice Carolyne Robson i Albenu Spasovu te sudjelovati u interaktivnim aktivnostima.

NAPOMENA: Ministrica Blaženka Divjak bit će dostupna za izjave za medije 10 minuta prije svog predavanja koje je predviđeno u 13.30 sati, a koje će također mediji moći snimiti.
 

Najave | Projekti | EU fondovi