Najava nacionalnoga informativnog dana programa Obzor Europa i „Horizon Europe Implementation Day in Croatia“

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Agencijom za mobilnost i programe Europske unije i Sveučilišnim računskim centrom - Srce organizira nacionalni informativni dan programa Obzor Europa. Informativni dan održat će se 10. travnja 2024. godine u hotelu Westin u Zagrebu s početkom u 9.30.

Događaj je namijenjen potencijalnim prijaviteljima na natječaje programa Obzor Europa, a svrha mu je dati opći pregled mogućnosti ovog programa, ključne informacije vezane uz područja programa navedene u programu događaja, kao i ključne informacije o nacionalnom sustavu podrške za sve prijavitelje u svrhu razvoja njihovih projektnih prijedloga.

Dodatno, u sklopu nacionalnoga informativnog dana organizirat će se i „CBE JU Info Day in Croatia“ na kojemu će dionici imati prilike dobiti informacije o temama poziva, kao i procesu podnošenja projektnih prijedloga. 

Dnevni red nacionalnoga informativnog dana nalazi se na poveznici.

Nadalje, dana 11. travnja 2024. godine u hotelu Westin u Zagrebu s početkom u 9.00 sati Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Europska komisija organiziraju događaj „Horizon Europe Implementation Day in Croatia“ na temu praktičnih aspekata prijave i provedbe projekata u sklopu programa Obzor Europa.

Dnevni red događaja možete pronaći na poveznici

Prijave za sudjelovanje na nacionalnim događajima otvorene su do 8. travnja 2024. godine, a više informacija o načinu prijava možete pronaći na poveznici

Najave | Projekti | Znanost i tehnologija