Najava: Predstavljanje projekta „Digitalne, inovativne i zelene tehnologije“ 5. rujna 2023. godine

Radionica za dionike iz znanstvene i poslovne zajednice

U utorak 5. rujna 2023. godine u multimedijalnoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja održat će se predstavljanje projekta „Digitalne, inovativne i zelene tehnologije“ (skraćeno: DIGIT).  Početak radionice predviđen je u 10 sati s planiranim trajanjem od jednog sata. 

Radi se o petogodišnjem projektu koji se provodi u okviru zajma između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj, čija vrijednost iznosi 106 milijuna eura.

Zajmom se pruža podrška Republici Hrvatskoj u unaprjeđenju istraživanja i inovacija s usmjerenjem na digitalne i zelene tehnologije kroz poboljšanje istraživačke infrastrukture, istraživačke projekte istraživačkih organizacija i poduzeća. 

Projektom je predviđeno i financiranje programa za istraživanje i inovacije u području digitalizacije i zelenih tehnologija, kojima se dopunjuje predviđeno financiranje iz europskih fondova.

Pozivamo Vas da se odazovete predstavljanju i upoznate se s mogućnostima koje za Vašu organizaciju ili poduzeće nudi ovaj vrijedan projekt.

Molimo da prijave za sudjelovanje na radionici dostavite najkasnije do petka 1. rujna 2023. god. na adresu elektroničke pošte digit@mzo.hr.  

Stranica | Projekti | Znanost i tehnologija