THECUC 2023: Digitalna transformacija visokog obrazovanja: inovacije za budućnost učenja i poučavanja

Vodice, 8. - 10. studenoga 2023.
Hotel Olympia

Konferenciju Digitalna transformacija visokog obrazovanja: inovacije za budućnost učenja i poučavanja organizira Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET u sklopu projekta e-Sveučilišta čiji je cilj transformacija visokog obrazovanja u Hrvatskoj uz implementaciju i razvoj digitalne nastavne infrastrukture, digitalnih alata i kompetencija. Projekt financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. - 2026.

Konferencija će naglasiti sustavni pristup digitalnoj transformaciji i njezin doprinos fleksibilnom i inovativnom obrazovanju. Integriranjem organizacijskih, upravljačkih, infrastrukturnih i obrazovnih razvojnih kategorija, digitalna transformacija može uskladiti nacionalne i europske politike visokog obrazovanja.

CARNET-ova konferencija za korisnike već je 24 godine središnji događaj razmjene znanja, iskustava i dobrih praksi vezanih uz tehnologiju, obrazovanje i javne politike u Hrvatskoj i regiji. Primarni cilj CARNET-ove konferencije za korisnike u visokom obrazovanju THECUC2023 je povezivanje i suradnja različitih dionika visokog obrazovanja, uključujući kreatore i kreatorice javnih politika, uprave, nastavno osoblje, administratore i administratorice sustava i IT osoblje, s ciljem dijeljenja znanja i zajedničke izgradnje znanja.
 

Najave | Projekti | Informacijska infrastruktura