Zbog velikog interesa potencijalnih prijavitelja održane dvije informativne radionice za poziv na dostavu prijedloga „Ulaganje u znanost i inovacije - Prvi poziv“

27. srpnja 2017.

Vezano uz objavu poziva „Ulaganje u znanost i inovacije - Prvi poziv“ na središnjoj stranici ESI fondova, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održane su zbog velikog interesa potencijalnih prijavitelja, 14. i 18. srpnja 2017. godine, dvije informativne radionice za poziv na dostavu projektnih prijedloga „Ulaganje u znanost i inovacije - Prvi poziv“ (u daljnjem tekstu: Poziv).

Informativne radionice održane su s ciljem predstavljanja dokumentacije Poziva i pružanja informacija o objavljenome Pozivu svim potencijalnim prijaviteljima. Na informativnim radionicama na kojima je ukupno bilo 168 sudionika, potencijalni prijavitelji dobili su informacije vezane uz prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekata u sklopu ovoga poziva.

Uz predstavnike Ministarstva znanosti i obrazovanja informacije potencijalnim korisnicima pružali su i predstavnici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te predstavnici Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije.

Pisane vijesti | Priopćenja | EU fondovi