Virtualni informativni dan COST programa, 27. ožujka 2024. godine, 10:00 - 11:30 sati

COST asocijacija najavila je virtualno održavanje središnjega informativnog dana tijekom kojeg će se svim zainteresiranim sudionicima predstaviti mogućnosti sudjelovanja u aktivnostima koje se provode u sklopu programa Europske suradnje u znanosti i tehnologiji (engl. European Cooperation in Science and Technology - COST).

Informativni dan održat će se 27. ožujka 2024. godine s početkom u 10:00 sati, putem Zoom platforme. Radni jezik je engleski.   
                                                                            
Informativni događaj otvoren je za sudjelovanje svim zainteresiranim istraživačima i inovatorima, neovisno o karijernom stadiju i području istraživanja, a posebno mladim istraživačima.

Cilj informativnog dana je podići svijest o misiji, ulozi, ciljevima i mogućnostima COST programa te informirati istraživačku zajednicu o tome kako se uključiti u COST akcije, kako prijaviti COST akciju i koje su prednosti sudjelovanja u aktivnostima u sklopu programa.

Za sudjelovanje je potrebna prethodna registracija kako biste dobili Zoom poveznicu za pridruživanje webinaru. Program događaja, informacije o načinu registracije, kao i druge tehničke detalje možete pronaći na COST službenoj stranici.

Broj sudionika registriranih putem Zoom platforme bit će ograničen na prvih tisuću sudionika koji se pridruže webinaru. Nakon što se dosegne navedeno ograničenje, prijenos uživo moći će se pratiti na YouTube kanalu COST asocijacije

Za sva dodatna pitanja o COST programu ili održavanju informativnog dana slobodno nam se obratite na e-mail adresu:
cost_CNC@mzo.hr.

 

Najave | Projekti | Znanost i tehnologija