Objavljen poziv na iskaz interesa za prijavu u bazu podataka potencijalnih korisnika tehničke pomoći

Rok: 23. prosinca 2009.

Poziv na iskaz interesa
za prijavu u bazu podataka potencijalnih korisnika tehničke pomoći iz Fonda za ulaganje u znanost i inovacije (Science and Innovation Investment Fund) u sklopu III C komponente programa IPA

Fond za ulaganje u znanost i inovacije(Science and Innovation Investment Fund) operacija je iz Operativnog programa za regionalnu konkurentnost, Prioritet 2. - Jačanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva, Mjera 2.2. - Transfer tehnologije i podrška uslugama za novonastale tvrtke utemeljene na znanju.

Fond za ulaganje u znanost i inovacije sastavljen je od dvije aktivnosti: sheme dodjele bespovratnih sredstava i tehničke pomoći - aktivnosti pružanja tehničke pomoći potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava u pripremi projektnih prijedloga.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Uprava za znanost, poziva potencijalne korisnike tehničke pomoći da se prijave u bazu podataka popunjavanjem priloženog obrasca. Prijavljeni kandidati bit će pozvani da dostave dodatne informacije, kako bi se mogla izvršiti selekcija kandidata kojima će biti pružena tehnička pomoć u pripremi projektnih prijedloga.

Mole se zainteresirani kandidati da ispunjeni obrazac pošalju najkasnije do 23. prosinca 2009. godine e- mail adresu: tasiif@mzos.hr, te na:

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa
Uprava za znanost
Donje svetice 38
10000 Zagreb