Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Priprema IRI infrastrukturnih projekata“

Rok: 13. siječnja 2019.; produženje roka: 10. veljače 2019.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je 23. studenoga 2018. godine ograničeni Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Priprema IRI infrastrukturnih projekata“, koji se financira u sklopu Operativnoga programa Konkurentnost i kohezija za razdoblje 2014. - 2020. iz Europskoga fonda za regionalni razvoj.

Cilj ovog poziva je razvoj projektne dokumentacije potrebne za provedbu infrastrukturnih projekata u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija u sklopu ESI fondova kako bi se pospješio i ubrzao proces transformacije hrvatskih znanstvenih organizacija u međunarodno konkurentne znanstvene institucije koje stvaraju novu znanstvenu, društvenu i ekonomsku vrijednost.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem ograničenog postupka u modalitetu privremenog poziva. Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava za dodjelu u sklopu ovog poziva je 45.600.000,00 HRK. Najviša dopuštena ukupna vrijednost bespovratnih sredstava po pojedinačnome projektnom prijedlogu je 9.120.000,00 HRK.

Rok za dostavu projektnih prijedloga na ovaj poziv istječe 13. siječnja 2019.

Informacije o predmetnome pozivu na dostavu projektnih prijedloga i lista mogućih prijavitelja nalaze se na poveznicama:

Prva izmjena Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Priprema IRI infrastrukturnih projekata" (objavljeno 9. siječnja 2019.)