Loomen - motivacija, igra, istraživanje i natjecanje - webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Webinar će se održati 20. veljače 2020. godine u 15.00 sati.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će tijekom sljedećih mjeseci najuspješniji odgojno-obrazovni radnici nagrađeni 2019. godine predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Mira Čuvidić
Loomen - motivacija, igra, istraživanje i natjecanje

Izlaganje će pokazati primjer dobre prakse korištenja Loomena u nastavi i vježbanju kod kuće s ciljem ostvarivanja odgojno-obrazovnih ishoda.
Bit će opisane aktivnosti u kojima su sudjelovali učenici razredne nastave s posebnim naglaskom na darovite učenike i učenike s teškoćama.
Igrom do znanja u naslovima kolegija učenici su motivirani da se igrajući međusobno natječu, a nisu ni svjesni da uče.
Dvije generacije učenika od prvog do četvrtog razreda s oduševljenjem su prihvatile ovakav način rada, a rezultati nisu izostali.
Motivacija + igra + istraživanje + natjecanje = USPJEH.
U deset kolegija sudjelovalo je više od tisuću učenika i stotinjak učitelja iz svih krajeva Hrvatske, djeca u bolnicama i dječjim domovima, čak i učenici koji se školuju u drugim zemljama svijeta.

Predavačica: Mira Čuvidić, Osnovna škola Rajić

Webinar će se održati 20. veljače 2020. godine u 15.00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja webinara je jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje ćete pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/10410

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.Najave | Projekti | Nacionalni kurikulum