Webinar Informatika u razrednoj nastavi – iskustva i primjeri iz eksperimentalnih škola

Webinar će se održati 6. 7. 2020. u 15.00 sati.

Otvorene su prijave za webinar Informatika u razrednoj nastavi – iskustva i primjeri iz eksperimentalnih škola. Na webinaru će učiteljice Informatike, Kristina Slišurić i Valentina Blašković, pokazati kako u nastavi Informatike u razrednoj nastavi pristupiti svim fazama planiranja poučavanja, gdje pronaći pomoć te kako je koristiti. Na nekoliko primjera pokazat će i mogućnosti vrednovanja postignuća učenika u razrednoj nastavi, kao i primjere razrađenih aktivnosti i vrednovanja za nekoliko sati nastave u razredu (Programiranje bez računala) i u nastavi na daljinu (Pišem i brišem, Računalo i zdravlje).

Upoznat ćete mogućnosti ostvarivanja odgojno-obrazovnih ishoda nastavnog predmeta Informatika u 2. razredu uz primjere aktivnosti kao što su: Računalno razmišljanje i logičko zaključivanje, Internet kao eSvijet – čuvaj sebe i druge te Escape room: Lov na lava.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, a za ulazak u videokonferencijsku učionicu potrebna je prijava na Teams korištenjem Office 365 korisničkoga računa.

Najave | Projekti | Nacionalni kurikulum