Održana informativna radionica za poziv na dostavu prijedloga „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“

6. lipnja 2017.

Vezano uz objavu poziva „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“, objavljenu na središnjoj stranici ESI fondova, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održana je 31. svibnja 2017. godine informativna radionica za poziv na dostavu projektnih prijedloga „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“ (u daljnjem tekstu: Poziv).

Informativna radionica održana je s ciljem predstavljanja dokumentacije Poziva i pružanja informacija vezanih uz objavljeni Poziv svim potencijalnim prijaviteljima. Na informativnoj radionici, za koju je bio veliki interes, na kojoj je bilo 90 sudionika, potencijalni prijavitelji dobili su informacije vezane uz prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekata u sklopu ovoga poziva.

Uz predstavnike Ministarstva znanosti i obrazovanja informacije potencijalnim korisnicima pružali su i predstavnici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te predstavnici Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije.

Pisane vijesti | Projekti | EU fondovi