Roditelji – suradnici u nastavi - webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Webinar će se održati 24. veljače 2020. godine u 11.00 sati.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će tijekom sljedećih mjeseci najuspješniji odgojno-obrazovni radnici nagrađeni 2019. godine predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Ines Ivanovski
Roditelji – suradnici u nastavi

Roditeljstvo u školi je neiscrpna tema i čini mi se neophodna za dodatno razumijevanje i uključivanje roditelja kao suradnika kako bi se stvorila očekivana i nužna veza škole i doma. Ista je često na formalnoj razini pa roditelji, kao i učitelji, ne osjećaju da su zapravo neizostavni u projektu dijete-učenik-čovjek.
Kako znamo i sami, uz dijete u školu uvijek idu i roditelji, djedovi i bake iako ne sjede s djetetom u učionici.
Učitelji i škola s djecom odlaze kući iako ne sjede za njihovim stolom. Jedino što je u tom krugu istinski važno jest dobra, kvalitetna suradnja na obostrano zadovoljstvo.
Unatoč tome što taj put nije najlakši, on je neophodan!
S obzirom na to da je taj dio učiteljskog posla moja strast, spremna sam Vas uvodnim koracima povesti na ovo čudesno putovanje.

Predavačica: Ines Ivanovski, Osnovna škola Lučac

Webinar će se održati 24. veljače 2020. godine u 11.00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja webinara je jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje ćete pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/10523

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.Najave | Projekti | Nacionalni kurikulum