Poziv na dostavu projektnih prijedloga 2023. godine u sklopu ERA-NET sheme „Network of European Funding for Neuroscience Research“ (NEURON)

Rok: 7. ožujka 2023. do 14.00 sati

Ministarstvo znanosti i obrazovanja obavještava zainteresiranu znanstvenu zajednicu da je otvoren poziv za prijavu projekata u sklopu NEURON ERA-NET sheme. NEURON podržava osnovna, klinička i translacijska istraživanja na različitim poljima neuroznanosti.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 7. ožujka 2023. godine do 14.00 sati, a ostale informacije o pozivu moguće je pronaći na sljedećoj poveznici.

Prijava projektnih prijedloga obavlja se elektronički do zadanog roka. Nakon registracije prijaviti se možete preko NEURON elektroničkog sustava, a radi lakšeg pronalaženja partnerskih organizacija i formiranja konzorcija predlaže se korištenje NEURON Partnering Tool.

Informacije u odnosu na prihvatljivost troškova za svaku zemlju članicu mogu se provjeriti na sljedećoj poveznici dok sve dodatne informacije možete zatražiti preko elektroničke pošte: mateoante.bosnic@mzo.hr.