(završeno: 2. srpnja 2020.) o Odluci o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Mađarski jezik i kultura za osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj (model C)


Izvješće o provedenome javnom savjetovanju o prijedlogu kurikuluma za nastavni predmet Mađarski jezik i kultura za osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj (model C)

9. srpnja 2020.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje Izvješće o provedenom savjetovanju te je time završen proces savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu kurikuluma za nastavni predmet Mađarski jezik i kultura za osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj (model C).

Savjetovanje je provedeno od 2. lipnja do 7. srpnja 2020. te je Izvješće dostupno i na sljedećoj poveznici.
Javno savjetovanje o Odluci o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Mađarski jezik i kultura za osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj (model C)

3. lipnja 2020.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je javno savjetovanje o Odluci o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Mađarski jezik i kultura za osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj (model C).

Javno savjetovanje otvoreno je u svrhu informiranja zainteresirane javnosti, zaprimanja povratnih informacija i aktivnog uključivanja zainteresirane javnosti vezano uz navedenu odluku.

Javno savjetovanje otvoreno je do 2. srpnja 2020. godine i dostupno je na portalu eSavjetovanja, na poveznici.