(završeno: 25. veljače 2023.) o Prijedlogu Pravilnika o izmjenama i dopuni Pravilnika o načinu provedbe vanjskog vrjednovanja i korištenju rezultata vanjskog vrjednovanja školskih ustanova, 10. veljače 2023.


Izvješće o provedenom savjetovanju − Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Pravilnika o izmjenama i dopuni Pravilnika o  načinu provedbe vanjskog vrjednovanja i korištenju rezultata vanjskog vrjednovanja školskih ustanova

28. veljače 2023.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje Izvješće o provedenom savjetovanju te je time završen proces savjetovanja sa zainteresiranom javnosti o Prijedlogu Pravilnika o izmjenama i dopuni Pravilnika o  načinu provedbe vanjskog vrjednovanja i korištenju rezultata vanjskog vrjednovanja školskih ustanova.

Izvješće o e-Savjetovanju nalazi se na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/EconReport?entityId=23320

Savjetovanje je trajalo od 10. veljače 2023. do 25. veljače 2023. godine.


Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Pravilnika o izmjenama i dopuni Pravilnika o  načinu provedbe vanjskog vrjednovanja i korištenju rezultata vanjskog vrjednovanja školskih ustanova, 10. veljače 2023.

10. veljače 2023.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je u javno savjetovanje Prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopuni Pravilnika o  načinu provedbe vanjskog vrjednovanja i korištenju rezultata vanjskog vrjednovanja školskih ustanova.

Javno savjetovanje otvoreno je od 10. veljače 2023. do 25. veljače 2023. godine i dostupno je na portalu eSavjetovanja, na sljedećoj poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=23320