(završeno: 7. travnja 2023.) o Prijedlogu Pravilnika o obliku i sadržaju svjedodžbe, diplome i dopunske isprave o studiju


Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje s javnošću o Prijedlogu Pravilnika o obliku i sadržaju svjedodžbe, diplome i dopunske isprave o studiju

10. svibnja 2023.

Javno savjetovanje bilo je otvoreno u razdoblju od 8. ožujka do 7. travnja 2023.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje Izvješće o provedenom savjetovanju te je time završen proces savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Pravilnika o obliku i sadržaju svjedodžbe, diplome i dopunske isprave o studiju.

Izvješće je dostupno na sljedećoj poveznici:
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/EconReport?entityId=23536
 


Savjetovanje s javnošću o Prijedlogu Pravilnika o obliku i sadržaju svjedodžbe, diplome i dopunske isprave o studiju

8. ožujka 2023.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvara javno savjetovanje o Prijedlogu Pravilnika o obliku i sadržaju svjedodžbe, diplome i dopunske isprave o studiju.

Ministarstvo poziva zainteresiranu javnost da se aktivno uključi u savjetovanje te dostavi svoje primjedbe i prijedloge uz pomoć elektroničke aplikacije e-Savjetovanja.

Cilj javnog savjetovanja je prikupiti primjedbe i prijedloge zainteresirane javnosti o Prijedlogu Pravilnika o obliku i sadržaju svjedodžbe, diplome i dopunske isprave o studiju.

Savjetovanje se provodi u trajanju od 30 dana.

Javno savjetovanje otvoreno je na portalu eSavjetovanje od 8. ožujka do 7. travnja 2023.

e-Savjetovanje dostupno je na poveznici:
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=23536