(završeno: 9. travnja 2020.) o Odluci o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Slovački jezik i kultura u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C)


Izvješće o provedenome javnom savjetovanju o prijedlogu kurikuluma za nastavni predmet Slovački jezik i kultura u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C)

20. travnja 2020.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje Izvješće o provedenom savjetovanju te je time završen proces savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu kurikuluma za nastavni predmet Slovački jezik i kultura u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C).

Savjetovanje je provedeno od 10. ožujka do 9. travnja  2020. te je Izvješće dostupno i na sljedećoj poveznici https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/EconReport?entityId=13769.


Javno savjetovanje o Odluci o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Slovački jezik i kultura u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C)

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je javno savjetovanje o Odluci o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Slovački jezik i kultura u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C).

Javno savjetovanje otvoreno je u svrhu informiranja zainteresirane javnosti, zaprimanja povratnih informacija i aktivnog uključivanja zainteresirane javnosti vezano uz navedenu odluku.

Javno savjetovanje otvoreno je do 9. travnja 2020. godine i dostupno je na portalu eSavjetovanja, na poveznici.